Assessorament
en piscines

Som els especialistes en piscines que estàs buscant.

Tots els nostres clients són únics i diferents; per això el nostre assessorament és totalment personalitzat. Analitzem les teves necessitats i determinem el procés a seguir per el correcte manteniment de la teva piscina.

Estàs pensat en construir una piscina? A POOLS & EXPERTS ens encarreguem d’aconsellar-te en la construcció d’aquesta perquè el resultat sigui òptim i li puguis treure el màxim profit.

Ens especialitzem en la instal·lació de piscines i tot el que això comporta, des de la seva correcta instal·lació, fins a elements com la bomba de calor, equips d’electròlisi salina i després en el seu correcte manteniment perquè no tinguis que preocupar-te de res.

Els nostres serveis van dirigits tant a la instal·lació i manteniment de piscines particulars com de piscines de caire públic.

El manteniment que realitzem en les piscines dels nostres clients es focalitza en elements varis com l’anàlisi de l’aigua i realitzar estudis tèrmics.

Contacta amb nosaltres

Información básica sobre protección de datos:

Responsable: INSTAL·LACIONS I SERVEIS POOLS & EXPERTS S.L.

Finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales: gestionar la solicitud que realizas en este formulario de contacto.

Derechos: Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en pools@poolsandexperts.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control.

Información adicional: En política de privacidad de poolsandexperts.com, encontrarás información adicional sobre la recopilación y el uso de su información personal, incluida información sobre acceso, conservación, rectificación, eliminación, seguridad, y otros temas.

Omple el formulari per a contactar amb POOLS & EXPERTS.

Els nostres experts es posaran en contacte amb tu per informar-te sobre els nostres serveis d’assessorament per a la teva piscina.

Si vols, també pots contactar amb nosaltres trucant-nos al: 872 22 22 21