Especialistes
en piscines

Som els especialistes en piscines que estàs buscant.

A POOLS & EXPERTS ens caracteritzem per la rapidesa i la qualitat en el servei, realitzant serveis express per a solucionar les teves demandes en el menor temps possible i amb la màxima eficàcia. Amb nosaltres no hauràs que preocupar-te mai més per l’estat de la teva piscina.

Tot i que POOLS & EXPERTS és una empresa de creació recent, amb només dos anys d’antiguitat, el nostre equip està format per professionals amb més de vint anys d’experiència en el sector, així que garantim la màxima especialització.

Contacta amb nosaltres

Información básica sobre protección de datos:

Responsable: INSTAL·LACIONS I SERVEIS POOLS & EXPERTS S.L.

Finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales: gestionar la solicitud que realizas en este formulario de contacto.

Derechos: Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en pools@poolsandexperts.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control.

Información adicional: En política de privacidad de poolsandexperts.com, encontrarás información adicional sobre la recopilación y el uso de su información personal, incluida información sobre acceso, conservación, rectificación, eliminación, seguridad, y otros temas.

Omple el formulari per a contactar amb POOLS & EXPERTS.

Els nostres experts es posaran en contacte amb tu per respondre a la teva consulta.

Si vols, també pots contactar amb nosaltres trucant-nos al: 872 22 22 21